Plexus Adviesgroep

Plexus is het studentencentrum voor en door studenten. Het Plexus beheer laat zich adviseren door de Plexus Adviesgroep. Alle lopende zaken van Plexus, van roken voor de deur tot medezeggenschap bij SMV-aanvragen en huisvestingsverzoeken, worden tijdens de bijeenkomsten behandeld. In de Adviesgroep kunnen zowel de onafhankelijke studenten als de studentenorganisaties hun mening laten horen via het buddysysteem. Een onafhankelijke student kan zich daarnaast ook aanmelden voor deelname aan de Plexus Adviesgroep (zie Vacature Student-lid Plexus Adviesgroep (collegejaar 2017-2018)).

Plexus Adviesgroep 2016-2017. Vlnr: Danjo Raijer, Anita de Bruijn, Lisa Happel, Dinesh Kanhai, Els Gips, Linde Nieman, Maaike van Vliet, Rianne de Vos en Peter te Beest

Plexus Adviesgroep 2016-2017. Vlnr: Danjo Raijer, Anita de Bruijn, Lisa Happel, Dinesh Kanhai, Els Gips, Linde Nieman, Maaike van Vliet, Rianne de Vos en Peter te Beest

 

Buddysysteem

Elke in Plexus gehuisveste organisatie heeft een buddy toegewezen gekregen en de buddy zal de organisatie vertegenwoordigen binnen de Plexus Adviesgroep. Ook voor de studenten die gebruik maken van Plexus is er een buddy.  Mochten er aandachtspunten of ideeën zijn met betrekking tot het verbeteren van de faciliteiten of vragen omtrent een SMV-aanvraag, dan kun je terecht bij de buddy. Hieronder kun je als organisatie en student zien bij welke buddy je terecht kan:

De volgende organisaties kunnen mailen naar Dinesh Kanhai van de EL CID-commissie (logistiek@elcid.leidenuniv.nl) als ze punten willen aandragen voor de Plexus Adviesgroep: 
BeP
CSL
LEO
LU Pride
LVS
ONS
Rode Kruis Studentendesk
Stichting Edisen
Studententeam Unicef Leiden 

De volgende organisaties kunnen mailen naar Rianne de Vos van de PKvV (info@pkvv.nl) als ze punten willen aandragen voor de Plexus Adviesgroep:
AEGEE
Aquamania
Duivelsei
Franciscus Gomarus
Ichthus
LDU
Panoplia
Prometheus
SIB
StOP

De volgende organisaties kunnen mailen naar Linde Nieman van AIESEC (linde.nieman@aiesec.net) als ze punten willen aandragen voor de Plexus Adviesgroep:
DEAL
Integrand
JASON
J&W
SABR
SOL
SV Biruni

De volgende organisaties kunnen mailen naar Lisa Happel van ISN (mentor@isnleiden.com) als ze punten willen aandragen voor de Plexus Adviesgroep:
Green Keys
Leiden United
MUN
OWL
PPI
Stichting MARA
Stukafest

Studeer jij vaak in één van de studiezalen van Plexus en heb je punten die je wilt aandragen? Mail dan naar Peter te Beest, onafhankelijke student, (petertebeest@gmail.com).

Heb je verder nog vragen over de Adviesgroep? Stuur dan een mail naar Contactpersoon Studentenorganisaties Plexus, Mw. A.C.M. de Bruijn -a.c.m.de.bruijn@sea.leidenuniv.nl

 
Laatst Gewijzigd: 31-05-2017